Meteen naar de inhoud

Ervaren Werkvoorbereider Civiele Techniek

Juust is op zoek naar een Ervaren Werkvoorbereider Civiele Techniek. Als team van specialisten op het gebied van Fysieke Leefomgeving, Ruimte en Mobiliteit, Ontwerp en Civiele Techniek, werken wij aan gevarieerde projecten voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland en België. Om onze positie te versterken en ons speelveld te vergroten, zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider Civiele Techniek.

Als ervaren werkvoorbereider Civiele Techniek bij Juust sta je aan de basis van onze projecten. Jij vertaalt de civieltechnische, stedenbouwkundige en/of verkeerskundige ontwerpen naar de contractdocumenten zoals bestekstekeningen, bestekken, werkomschrijvingen en visualisaties in 2d en 3d. Jij bent de schakel tussen onze junior werkvoorbereiders en de projectleiders. Het overdragen van kennis doe je maar al te graag en je vindt het leuk om je collega’s te helpen groeien om een ervaren werkvoorbereider te worden. Als ervaringsdeskundige vragen we je ook mee te kijken met het opstellen van offertes. Op deze manier werken we samen aan de kwaliteit van de producten die we leveren.

Wij vragen:
• Een afgeronde opleiding in de richting civiele techniek;
• Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
• Jij bent een echte teamspeler en vindt het leuk om samen met anderen aan projecten te werken;
• Je hebt ervaring met RAW-systematiek;
• Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebt ervaring met het werken met verschillende softwarepakketten zoals AutoCAD, Microstation en Bakker & Spees;
• Je bent nauwkeurig, analytisch en hebt oog voor detail;
• Je bent niet vies van wat humor.


Wij bieden:
Bij Juust bieden wij jou een uitdagende functie waarin je aan diverse projecten kunt werken en jezelf verder kunt ontwikkelen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat investeert in haar medewerkers. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een leuk team en een prettige werksfeer. Je hebt autonomie in je functie en kunt kiezen voor een parttime (flexibel) of fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij een laptop en telefoon, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, vakantietoeslag, flexibele verlofopname en personeelsactiviteiten. Ons modern ingerichte kantoor voelt als thuis en ligt op een uur rijden van Breda, Antwerpen en het zuiden van Rotterdam, óók met 100 km per uur. Bij Juust werk je in een team van gedreven professionals met gevoel voor humor.

Ben jij de Adviseur Civiele Techniek die ons team komt versterken? Stuur dan je cv en korte motivatie naar of bel met één van je toekomstige collega’s:

  • Stefan Theunissen +31(0)6 22 70 25 50
  • Wilco Doldersum +31(0)6 10 39 38 85
  • Olaf Vroonland +31(0)6 12 54 34 25
  • Martin Huzen +31(0)6 45 76 69 30

Enthousiast geworden over bovenstaande vacature of heb je nog vragen?

Stuur je cv en korte motivatie naar info@juust.nl of bel met één van je toekomstige collega’s.