Meteen naar de inhoud

Adviseur Mobiliteit / Verkeerskundige

Juust blijft ontwikkelen, daarom willen wij ons team versterken met een Adviseur Mobiliteit. 

Bij Juust zijn we elke dag opnieuw bezig met openbare ruimte in alle denkbare facetten. Dat doen we met een hecht team van specialisten op het vlak van Ruimte, Mobiliteit, Civiele Techniek en Stedenbouwkunde. De sterke verwevenheid van onze disciplines maakt dat we een unieke partner zijn in de uitvoering van een zeer gevarieerd aanbod aan projecten. Dat is precies waarom opdrachtgevers in binnen- en buitenland het zo leuk vinden om met Juust samen te werken. Van platteland tot grootstad, van adviesorgaan tot beslissers, iedereen wil met Juust rond de tafel. En dat maakt dan weer dat wij in ons team ruimte kunnen maken voor een Adviseur Mobiliteit. Ben jij de verkeerskundige die de afslag Kapelle neemt?

Wat ga je doen?

Een Adviseur Mobiliteit bij Juust is een verkeerskundige met het juiste abstractieniveau. Ofwel, om het dan voor één keer wat minder abstract te maken, je leeft, ademt en zweet verkeerskunde en er is geen vraagstuk die jou van je stuk kan brengen. Complexe ontwerpopgaven weet jij om te buigen in constructieve samenwerking en een toekomstbestendige oplossing. 

Als verkeerskundige weet je natuurlijk, dat je je een weg zult moeten zoeken in een wirwar van richtlijnen en voorschriften. Gelukkig ben jij iemand die zich niet af laat schrikken door in beton gegoten afspraken. Jouw meerwaarde ligt in je capaciteiten om op zoek te gaan naar de juiste interpretatie van al die afspraken. Naar kansen en mogelijkheden binnen de geijkte kaders. Met de breedst mogelijke blik.

Binnen Juust ga je samenwerken met planologen, ontwerpers, verkeerskundigen, visie-specialisten, civiel techneuten en stedenbouwkundigen. Samen vormen we een kennisbank waar we met zijn allen naar hartenlust uit kunnen putten. Wekelijks organiseren we een ontwerpatelier waarin alle disciplines gevraagd en ongevraagd elkaars projecten naar een hoger niveau tillen. Dankzij jou wordt ook binnen Juust het grensvlak tussen Ruimtelijke Ordening, Stedenbouwkunde, Civiele Techniek en Verkeerskunde steeds vager en daar mag je best een beetje trots op zijn.

Waarom jij?

Jij bent de geknipte kandidaat voor een flitsende carrière bij Juust, net omdat je begrijpt dat je de ene keer voor een kleine plattelandsgemeente aan het werk bent en de andere keer voor een grote organisatie (en meestal tegelijkertijd overigens). Omdat, daar hebben we dat abstractieniveau weer, jij al lang gezien hebt dat de impact van dat bedrijfje uit de Zeeuwse klei veel verder reikt dan provincie- of landsgrenzen. Dat processen en projecten die je bij Juust op je bord zult krijgen met gemak kunnen tippen aan wat je in het verleden hebt gepresteerd. Want ja, net als jij zijn ook wij trots op wat we kunnen.

Voor je verder leest, hieronder een aantal punten die van belang zijn:
– HBO/WO werk en denkniveau op het gebied van verkeerskunde en mobiliteit vereist;
– Wij gaan prat op een heldere, duidelijke communicatie;
– Projectmatig werken heeft voor jou net zo weinig geheimen als werken aan verschillende projecten tegelijkertijd;
– Jouw kennis en netwerk zijn een aanwinst voor Juust;
– Je bent bekend met het adviseren op verkeerskundig vlak, zoals een verkeerskundige onderbouwing en parkeerbalans.
– Je draait er je hand niet voor om, om samen met collega’s kleine verkeerskundige oplossingen te bedenken en realiseren;
– Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen;
– Je hebt ervaring met participatie, inspraak en projectmatig werken;
– Je hebt kennis van relevante wetgeving en procedures;

Je hecht er belang aan om te werken in een veilige en vrije omgeving, met humor en plezier, waar samenwerking op basis van gelijkwaardigheid de normaalste zaak van de wereld is. Je hecht waarde aan een brede blik en open vizier, werkend in een organisatie waarin je jezelf kunt ontwikkelen en droomt over een mooier morgen.

Mooi! Jij dus

Je hebt ons al bijna overtuigd. Laten we een afspraak maken om je nieuwe functie verder vorm te geven. Wij weten ook dat we heel veel vragen en dat misschien niet allemaal in één en dezelfde persoon te vinden is. We zijn dus vooral heel benieuwd wat jij ons te bieden hebt. Wat kun jij in de tussentijd van ons verwachten behalve een omgeving waarin ontwikkeling en creativiteit binnen een prettige, losse werksfeer sleutelwoorden zijn?

– Invloed op de strategische ontwikkeling van Juust en van jezelf;
– Autonomie binnen je functie;
– Parttime (flexibel) of fulltime dienstverband;
– Laptop en telefoon;
– Pensioenregeling, vakantietoeslag, flexibele verlof opname en personeelsactiviteiten;
– Mobiliteitspakket op maat;
– Gezellige uitjes met het team en wekelijkse sportieve momenten op vrijwillige basis; 
– Een sfeervol kantoor op een uur rijden of treinen van Breda,  Antwerpen en het zuiden van Rotterdam (óók met 100 km/u);
– Een passend salaris op basis van werkervaring en taakvolwassenheid;
– Mogelijkheid tot combinatie van thuiswerken en kantoor. Samen zorgen we voor een optimale balans tussen werk en privé. 
– Werken in een team gedreven professionals met gevoel voor humor. 

Enthousiast geworden over bovenstaande vacature of heb je nog vragen?

Stuur je cv en korte motivatie naar info@juust.nl, t.a.v. Jan d’Haens of neem contact op met Jan op +31 (0)6 28 63 75 30