Meteen naar de inhoud

Procesmanager / tweede ilse

Juust blijft ontwikkelen, daarom willen wij ons team versterken met een Tweede Ilse

Bij Juust zijn we elke dag opnieuw bezig met de openbare ruimte in alle denkbare facetten. Dat doen we met een hecht team van specialisten op het vlak van Ontwerp, Ruimte, Mobiliteit en Civiele Techniek. De sterke verwevenheid van onze disciplines maakt dat we een unieke partner zijn in de uitvoering van een zeer gevarieerd aanbod aan projecten. Dat is precies waarom opdrachtgevers in binnen- en buitenland het zo leuk vinden om met Juust samen te werken. Van platteland tot grootstad, van adviesorgaan tot beslissers, iedereen wil met Juust rond de tafel. Gelukkig hebben wij een Ilse, die dat allemaal voor ons in goede banen leidt. Da’s geweldig voor ons, maar erg druk voor Ilse. Iedereen die met Juust rond de tafel wil, heeft het liefst ook haar erbij. Omdat we hier bij Juust nog heel lang met onze Ilse willen doen, zijn we naarstig op zoek naar een Project- en Procesmanager die de vergelijking aandurft. Ben jij dat toevallig?

Wat ga je doen?

Binnen Juust werkt Ilse met iedereen samen. Planologen, ontwerpers, verkeerskundigen, visie-specialisten, civiel techneuten, ons team van specialisten is zo uitgebreid dat we ze nog moeilijk allemaal kunnen vernoemen. Samen vormen ze een kennisbank waar we met zijn allen naar hartenlust uit kunnen putten. Dat is precies wat Ilse zo goed kan, iedereen daar inzetten, waar hij of zij het meest tot zijn of haar recht komt. Zonder Ilse zou elk overleg verzanden in eindeloos gekakel. Onze Ilse is een tactisch bestuurlijk strateeg. Durft het aan om piketpaaltjes te slaan waar nodig en ze te verzetten wanneer het proces daarom vraagt. Zij brengt de juiste partijen bij elkaar aan tafel, maakt verbindingen die een ander niet meteen ziet en heeft het overzicht om verschillende belangen bij elkaar te brengen. Je merkt het, wij zijn nogal te spreken over onze Ilse, maar zijn vooral heel benieuwd wat jij voor ons kunt betekenen.

Waarom jij?

Een Project- en Procesmanager bij Juust moet van alle markten thuis zijn. We zijn op zoek naar een generalist. Je moet je realiseren dat we gewend zijn dat Ilse ons zo vanzelfsprekend laat samenwerken, dat we zelf nauwelijks nog in de gaten hebben dat ze dat doet en hoe ze dat doet. Wil jij je meten aan onze Ilse, dan verwachten we dat je in staat bent de rust te bewaren, het overzicht te houden en het proces stevig in handen te hebben, zonder dat iemand het gevoel krijgt dat je op zijn of haar stoel gaat zitten. Zouden we met droge termen willen gooien, dan zouden we het nu gaan hebben over procesbewaking en de kleur van je persoonlijkheid, maar laten we dat vooral niet doen. Waar we echt naar op zoek zijn, is iemand met een brede inhoudelijke rugzak. Die een beetje weet heeft van ons werkveld, maar vooral in staat is om de juiste specialisten voor het juiste karretje te spannen. Binnen en buiten Juust, of was dat nog niet helemaal duidelijk? 

Dus, heet jij Flo, Jozua, Rebecca, Mees of zelfs Ilse, aarzel niet te solliciteren wanneer je denkt dat jij ook wel eens de verbinder zou kunnen zijn die wij zoeken. Dan beloven wij dat we je bijna altijd bij je eigen naam zullen noemen.

Enthousiast geworden over bovenstaande vacature of heb je nog vragen?

Laat ons weten hoe we met jou in contact kunnen komen. Stuur je cv en korte motivatie naar info@juust.nl, t.a.v. Stefan Theunissen 
of bel met Stefan, +31 (0)6 22702550 of met Ilse op +31(0)6 42694396