Meteen naar de inhoud

Ontwerper / Stedenbouwkundige

Juust blijft ontwikkelen, daarom willen wij ons team versterken met een Ontwerper/Stedenbouwkundige. 

Bij Juust zijn we elke dag opnieuw bezig met openbare ruimte in alle denkbare facetten. Dat doen we met een hecht team van specialisten op het vlak van Ruimte, Mobiliteit, Civiele Techniek en Stedenbouwkunde. De sterke verwevenheid van onze disciplines maakt dat we een unieke partner zijn in de uitvoering van een zeer gevarieerd aanbod aan projecten. Dat is precies waarom opdrachtgevers in binnen- en buitenland het zo leuk vinden om met Juust samen te werken. Van platteland tot grootstad, van adviesorgaan tot beslissers, iedereen wil met Juust rond de tafel. En dat maakt dan weer dat wij in ons team ruimte kunnen maken voor een Ontwerper/Stedenbouwkundige. Ben jij de creatieve geest die ons verlichting brengt?

Wat ga je doen?

Een Stedenbouwkundige bij Juust is een ontwerper met het juiste abstractieniveau. Je begeeft je op het snijvlak van visie en concrete uitwerking. Je staat net als ons met beide benen in de klei en je bent niet bang om achter de horizon te kijken. Jouw hart gaat sneller kloppen van creatieve oplossingen en durft met ons mee te dromen aan een mooier morgen. Daarnaast heb je de gave om collega’s op de juiste manier gevraagd en ongevraagd te inspireren.

We werken aan diverse projecten binnen de openbare ruimte. Stedenbouwkundige plannen voor een nieuwe woonlocatie, maar ook herinrichting van straten en pleinen. Soms ligt de focus meer op het aspect verkeer, soms civiel technisch. Altijd is er behoefte aan een frisse stedenbouwkundige blik. Daarvoor ben jij samen met je stedenbouwkundige collega’s verantwoordelijk.

Binnen Juust ga je samenwerken met planologen, ontwerpers, verkeerskundigen, visie-specialisten, civiel techneuten en stedenbouwkundigen. Samen vormen we een kennisbank waar we met zijn allen naar hartenlust uit kunnen putten. Wekelijks organiseren we een ontwerpatelier waarin alle disciplines gevraagd en ongevraagd elkaars projecten naar een hoger niveau tillen. Dankzij jou wordt ook binnen Juust het grensvlak tussen Ruimtelijke Ordening, Stedenbouwkunde, Civiele Techniek en Verkeerskunde steeds vager en daar mag je best een beetje trots op zijn.

Waarom jij?

Jij bent de geknipte kandidaat voor een creatieve carrière bij Juust, net omdat je begrijpt dat je de ene keer voor een kleine plattelandsgemeente aan het werk bent en de andere keer voor een grote organisatie (en meestal tegelijkertijd overigens). Omdat, daar hebben we dat abstractieniveau weer, jij al lang gezien hebt dat de impact van dat bedrijfje uit de Zeeuwse klei veel verder reikt dan provincie- of landsgrenzen. Dat processen en projecten die je bij Juust op je bord zult krijgen met gemak kunnen tippen aan wat je in het verleden hebt gepresteerd. Want ja, net als jij zijn ook wij trots op wat we kunnen.

Voor je verder leest, hieronder een aantal punten die van belang zijn:

HBO/WO werk en denkniveau op het gebied van ontwerp/stedenbouwkunde;
Wij gaan prat op een heldere, duidelijke communicatie;
Projectmatig werken heeft voor jou net zo weinig geheimen als werken aan verschillende projecten tegelijkertijd;
Jouw kennis en netwerk zijn een aanwinst voor Juust;
Je bent bekend met het adviseren op stedenbouwkundig vlak, zoals een beeldkwaliteitsplan of stedenbouwkundig ontwerp.
Je draait er je hand niet voor om, om samen met collega’s creatieve oplossingen te bedenken en realiseren;
Je beschikt, bovenop je tekenkunsten, over uitstekende communicatieve eigenschappen;
Je hebt ervaring met participatie, inspraak en projectmatig werken;
Je bent lekker eigenwijs, waarbij je altijd oog hebt voor de wensen, ideeën en mening van collega’s en opdrachtgevers.   

Je wilt werken in een veilige en vrije omgeving, met humor en plezier, waar samenwerking op basis van gelijkwaardigheid de normaalste zaak van de wereld is. Je hecht waarde aan een brede blik en open vizier, werkend in een organisatie waarin je jezelf kunt ontwikkelen en droomt over een mooier morgen.

Mooi! Jij dus

Je hebt ons al bijna overtuigd. Laten we een afspraak maken om je nieuwe functie verder vorm te geven. Wij weten ook dat we heel veel vragen en dat misschien niet allemaal in één en dezelfde persoon te vinden is. We zijn dus vooral heel benieuwd wat jij ons te bieden hebt. Wat kun jij in de tussentijd van ons verwachten behalve een omgeving waarin ontwikkeling en creativiteit binnen een prettige, losse werksfeer sleutelwoorden zijn?

–       Invloed op de strategische ontwikkeling van Juust en van jezelf;
–       Autonomie binnen je functie;
Parttime (flexibel) of fulltime dienstverband;
Laptop en telefoon;
Pensioenregeling, vakantietoeslag, flexibele verlof opname en personeelsactiviteiten;
Mobiliteitspakket op maat;
Gezellige uitjes met het team en wekelijkse sportieve momenten op vrijwillige basis; 
Een sfeervol kantoor op een uur rijden of treinen van Breda,  Antwerpen en het zuiden van Rotterdam (óók met 100 km/u);
Een passend salaris op basis van werkervaring en taakvolwassenheid;
Mogelijkheid tot combinatie van thuiswerken en kantoor. Samen zorgen we voor een optimale balans tussen werk en privé. 
Werken in een team gedreven professionals met gevoel voor humor.

 

Enthousiast geworden over bovenstaande vacature of heb je nog vragen?

Stuur je cv en korte motivatie naar info@juust.nl, t.a.v. Jan d’Haens of neem contact op met Jan op +31 (0)6 28 63 75 30